Я люблю тебе, сонечко мое!
І зауваж, що все більше і більше!
Дарую серце я закохане своє,
Чого може бути простіше?
Тобі віддам я все, що хочеш ти,
І все що ти, рідна, побажаєш!
Всі світанки. Ти лише попроси.
Моє серце тебе одну кохае!
Я люблю тебе, лапочка моя!
І повір, все сильніше і сильніше.
Без перебільшення, ти - моє життя!
Ти у великому світі моя ніша.
Кажу багато я, про те, що ти,
Стала сенсом життя моєї дивної.
Про те, що тепер всі мої мрії,
Про кохання великої і всесильної.
Я люблю тебе, прекрасна моя!
І приховувати стало складно, нині.
Що самотній став без тебе я.
Без тебе, як не в своїй країні...
© Юрiй Тарасов.
Свидетельство о публикации №118081106973