Лета, лета крочыць браткi
І яго відаць здалля,
Бо чаруе яно небам,
Морам кветак і жніва.
Зіхаціць вакол паветра,
Лашчыць сонейка зрання
І пяе пяшчотна ветрык,
Нібы матухна мая.
Зноў шчабечуць густа птахі
І чуваць звон жураўля.
Лета,лета крочыць,браткі,
Светам поўніцца Зямля!
Свидетельство о публикации №118081103334