Врази ако вранье кряще

ВРАЗИ АКО ВРАНЬЕ КРЯЩЕ
РТЫ ПОРВАША НА МОРОЗИ
АЗ СТИХИРЬ ГЛАГОЛЕ АЩЕ
СЛОВЕСЫ УКРАСА ПРОЗЕ
ОПРИЧ НЫ ВЕРЕМЯ ВЯЩЕ
МНОЗИ УЖ ПОЧИША В БОЗЕ
КОИ ЯВЬ ИНАКО ЗРЯЩЕ
БО МЯ НЕ ПОНЯША МНОЗИ

         

СТВОРЫ СКРЕВОВЫ СЫНЫ
ДО ЯРИЛЫ ВЗДЕША РУЦИ
МЕДОМ СДОБРИША БЛИНЫ
ВОХМЕЛЮ ДЖДБОЖИ ВНУЦИ
ЗРЯ ПОПРАША НА РОЖНЫ
НЫНЕ КАКО ПРЕЖДЕ БИТЫ
НЕ ХОДИТЕ ВПРЕДЬ НА НЫ
ВОЛЦИ ОВЦЕМ УБО СЫТЫ
ГОСТЮ РАДЫ МЫ ВЕЛМИ
ЛЮБО ЖИТИ ВМИРЕ ДРУЖНО
ПОЛЕ Ж ЗАСЕВАМ КОСЬТМИ
ВРАЖЕ КОЛИ ПРЕ ОРУЖНО

      

РУЦЕ БОВЕ ЯВИ ДНЕСЕ
ИН СВАРОГ ОН ЖИВЕ ЕСИ
ГРЕЦЕ КАЖЕ ДИВО РУСИ
ЛИКО СВЯТЕ НА УБРУСЕ
ГЛАВЕ СВА НАД КРЫЖ ВОЗДВИЗЕ
ЩАСТЯ ПОСУЛ В ЧОРНЕ РИЗИ

 


© В Блэк. лета 2000.


Рецензии
Терново-венечное...

Рэссика   11.08.2018 23:53     Заявить о нарушении
волхво-бестолхвое ツ

Владимир Блэк   12.08.2018 06:53   Заявить о нарушении