У пошуках родини

Сонце нарешті з’явилось – і вмить
Сяйвом небесним всміхнулась блакить.
Тільки хмариночки поодинокі,
Білі, пухнасті та втішні для ока.

Тихо пливуть собі – знають свій шлях.
Може зустрінеться знову їм птах:
Той, що відбився від рідної зграї.
В пошуках сили затратив чимало.

Дивлячись в небо, кружляє всю днину,
Може нарешті знайдеться родина?!!!

10.08.2018


Рецензии