Гармонiя почуттiв

 

Якщо у гармонії душі,
На речі є спільний погляд.
Приємні поради  та слушні
І, ставлячи їх на розгляд,
До справ не торкнеться розлад.

РазОм  навіть «звернемо гори»,
Підтримка бо є і воля.
І прагнення не випадкові.
Всміхнеться тоді і доля,
Доріжку розкриє  в полі:

Відчуємо подихи  вітру.
А постать струнка і тендітна.
Не може ріднішої бути.
Тебе неможливо забути!!!

10.08.2018


Рецензии