До ювiлею

                Значного досяг ЮВІЛЯР рубежу:
Уже  ШІСТДЕСЯТ - ти пробач, що кажу.
Число це бентежить, та тільки на мить,
Бо з часом невпинним  й воно відлетить!
В думках промайнула тепла ця згадка:
Колись закохався він у дівчатко.

Так сталося, що, більш ніж сорок  років
Живуть вони разом – і двох дітлахів
На ноги поставили, правильний шлях
Вказали; навчили  що треба   і як! 
А зараз, радіймо,  без суму в очах,
Бо ти, наш Сергію, міцний ще в  плечах.

Бажаємо й далі тобі  все зростати!
Життя – то скарбниця, в ній перлів багато:
Дружина кохана, онука та діти.
Нехай їх теплом буде серце зігріте!
Достатньо колег ти маєш і друзів.
Стосунки приємні  і не байдужі.

Від себе й від них хочу  ще побажати
Здоров’я міцного, про ліки – не знати!
Добробуту, злагоди, миру у домі,
Кохання для всіх і щасливої долі!!!


07.08.2018


Рецензии