Так 1 л1то минуло...
Вересневим серпанком вже стукає осінь в вікно.
Дні коротші настали і небо помітно змінилось -
Посіріло й немов опустилося нижче воно.
Вже не будять мене галасливі рожеві світанки,
Поховалися спішно в будинки бджолині рої,
А за ними й птахи миттю зникли у сонячні ранки,
Прихопивши з собою і мрії солодкі мої.
07.08.2018.
Свидетельство о публикации №118080708183
Желаю Весенней радости в душе и сердце
и Вечного Лета во Христе!
С христианской любовью,
Лана Сапиенс 30.12.2021 22:25 Заявить о нарушении