Я так доуга...

Я так доўга шукаю цябе
і нідзе,нідзе не знайду.
Быццам нейкі праклён на мяне
чорным смуткам наводзіць бяду.
Дзе жа ты?Адгукніся хутчэй!
Мо няма цябе,нават,зусім?
Мо усё гэта мары мае
па чыімсьць гэтакім незямным?
Але хутка зьбягае час.
Ціха шэпча:"навошта ты мне?"
І балючы штурхае адказ:
усё міне,усё міне,усё міне.


Рецензии