Край блакiтны i дзiвосны
Сустракае святам нас!
І ад гэтага пачуцці
Зноў складаюцца ў сказ.
Вельмі добра і утульна
Ўсім жывецца,брАткі,ў нас,
Бо з адкрытаю душою
Тут прымаюць людзі вас.
Гэты край гучыць як песня,
Іх бывае вельмі шмат.
Дабрынёй і спачуваннем
Адгукнецца сэрца ўраз!
Жаўрукі хвалююць спевам,
І салоўкі весяляць.
Ўсе лясы,палі,дубровы,
Шчодрай радасцю звіняць.
Люба слухаць тыя спевы,
Што нясуцца тут і там.
Нас яднаюць яны верай
І вядуць у Божы храм.
А як вабяць прыгажуні-
Зоркі дзіўныя як маг.
З асалодай сэрца б’ецца,
І здзіўляе млечный шлях.
Свидетельство о публикации №118080706904