Моя Межова

Межівська сторона,
       рідний край із садами високими,
Із широким ставком
       і пшеничним роздоллям без меж,
Ми – твої колоски,
       ти нас живиш глибинними соками
І у кожного з нас
       ти незмінно у серці живеш.
Я немало шляхів
       подолав за роки ці напружені,
Бачив радість і горе,
       падіння і злети були,
Та усі ці шляхи,
       непрості, несвяткові, натружені,
Наче з вирію птаха,
       мене до домівки вели.
Я вклоняюсь тобі,
       межівська незабутня околице,
Тут я вперше вдихнув
       життєдайне повітря твоє.
Хай лиш добрі діла
       на землі моїй батьківській кояться,
Хай лиш мирна веселка
       у небі твоїм виграє.


Рецензии