Осiннi фарби

Фарби серпневі втрачаються – осінь
Змінює знову і знову волосся!
Згодом  злетить зовсім  все – і дерева
Гілля згинають  під вітром шаленим.

Так подих часу торкнувся й до тебе:
Тільки сльозами вмиватись не треба!
Юна берізка була загадкова.
Стан її гордий, стрункий – і  навколо

В зелені тішились  кущики, квіти.
Поглядом щирим  вітали  їх діти.
Тільки роки поступово й невпинно
Вже пронеслися!  Оглядні та чинні
Стали  вони – мають власну  дорогу,
Ту, що прокладена  кожному  Богом.
06.08.2018


Рецензии