Я ж Яшкин Эдё в друг

: За панибрата з гнусь

Себя поэтамі счітают
Тут гондэ во аж 100 паскуд!
А шо бо нам задрать махалом
Хоть з 25 старух.

Ах, Божэ! Да мы все стахановц!
Вот Стах, чого він в скунс.
Ведь він жэ но горілку б хавав.
І вон вуж хан в Рачкув.

Да! Тут у нас нымае j Батька.
Ны то шо Ліліпутк:
Якы щэ доказы вамп нада,
Коль кольт Кота в мардульк?

Я ж гэтак завшы выражався зь,
Ек тато в лісы в путьк.
І так оно завжды j остався б.
Навіщо ністітут.

Я ш тутка протестант ув Якав:
Шо, я, Дуард, вам чукч?!
І на фік  jім хрыщоныj здався:
Ны дам іj спаць в хлыву!

І, ніща всю культуру, псарня
Царовы ж служыть уж.
І в гад і Рэрыха нымае,
Бы j Старыj Мудрыj Клушк.

Ну, шо кажу – заjды на саjтык
Да прочытны звізду ж.
О, дужыj станыш! Ныц ны в банду
Поjідыш в Афрыку.

...а шо ля нам поднакачацца
Да в ровыр шпрыху j вткнуць!


Рецензии