Эдвард Лир Птичка в сени куста

Старичок прошептал: "Красота!
Вижу птичку я в сени куста!"
На вопрос, как мала
Эта птичка была,
Говорил: "Втрое больше куста!"


There Was an Old Man Who Said, "Hush!"
by Edward Lear

There was an Old Man who said, "Hush!
I perceive a young bird in this bush!"
When they said, "Is it small?"
He replied, "Not at all!
It is four times as big as the bush!"


Рецензии