Эдвард Лир Пчела надоела

Старичок мирно в дереве жил,
Но пчела надоела - нет сил!
На вопрос: "Все жужжит?'
Отвечал он: "Увы!
Так жужжит, я б ее укусил!"


There was an Old Man In a Tree
by Edwrd Lear

There was an Old Man in a tree,
Who was horribly bored by a bee.
When they said "Does it buzz?"
He replied "Yes, it does!
It's a regular brute of a bee!"


Рецензии