Эдвард Лир Человек из Дамбри обучал

Человек из Дамбри обучал
Юных сов на завтрак пить чай.
"А мышей есть на завтрак,
И скверно и гадко," -
Он нет-нет, и твердил невзначай.


There was an Old Man of Dumbree
by Edward Lear

There was an old man of Dumbree,
Who taught little owls to drink tea;
For he said, "To eat mice
Is not proper or nice,"
That amiable man of Dumbree.


Рецензии