***

Тримтить душа від лагідних цих слів
І хочется з душею попрощатись
Тримтить душа , читая вірш
І більшого не требя для признання
І хай тримтить і набирає глузд
І сяйво розбиває сиві ночи
Поезія сьогодні зійде з уст
І политить к сузірям неохочим


Рецензии