Зачаруй
Щоб, я забула біль розлук,
А серце вірне заспокоїв,
Мій найдорожчий милий друг.
Нехай приносить, він з далека,
Кохання до мого гнізда,
Самотній втомленій лелека,
Я, ще душею молода.
Давно вже стала, я вдовою,
А діти стали на крило,
Дай Бог, щоб знов над головою,
Кохання сонячне зійшло.
Нехай воно, мене зігріє,
Своїм промінням знов і знов,
Бо моє серце вірне мріє,
Подарувати, ще любов.
Дай Боже зустрічі такої,
Щоб, я забула, смак біди,
А друг серденько заспокоїв,
Вселився в нього назавжди.
Ти зачаруй, мене піснями,
Щоб заспівало серце знов,
Та хай існують поміж нами,
Надія, віра, та любов.
Свидетельство о публикации №118080309026
Но годы нам уже не в радость...
Свежо придание, но вериться с трудом,
Какая же Любовь... войдет в наш дом...
Волнительные твои стихи, Виктор!!! Спасибо, за твои творения от всей души!!!
Успехов в творчестве и радости в жизни!!!
С душевным теплом,
Валентина Крамарь 13.08.2018 12:29 Заявить о нарушении