У вiчному пошуку

      

Перетворилася на  хмару:
І сонечко  закрити мала.
Сумна, самотня, не зухвала.
Шукала  тільки  в  небі пару!
І  позліталися хмаринки:
Багато їх, почули оклик.
Примчалися, відчули поклик
Душі самотньої!  Підтримку
Надати згодні, гуртуватись,
Протистояти чварам вітру,
Пливти у далечінь блакитну
РазОм, потрібно їм триматись!
Не знають, що там далі буде:
Покличуть  дощ, грозу чи зливу?!
Керовані – не мають впливу.
Очікують на Боже чудо!

…Ось так пливуть собі у небі…
Чи пару їм шукати треба?!!!

03.08.2018


Рецензии