Я сумую за тобою!

Я сумую за твоїм очам,
Влітку і лютою зимою.
За твоїм я сумую плечах,
Я натхненний лише тобою.

Я сумую за твоїм губам,
I по рукам твоїм, теж дуже.
Без тебе життя, як боротьба,
На моєму серці - стужа.

Я сумую за посмішці твоїй,
I по голосу сильно сумую.
I в низці цих днів моїх
У снах лише тебе цілую.

Я сумую, повір, за тобою!
Дні я сумую і ночі.
Мені добре, коли ти зі мною,
I прекрасні твої сині очі!

© Юрiй Тарасов.


Рецензии