Хоч би догребти...
у хащах власного життя,
і все, чого так домагався,
війнуло в далеч забуття…
Горить вечірняя заграва,
вершає днину ще одну,
сяйнула блискавка яскрава,
мов тихий спомин про весну.
А споминів отих багацько,
якщо весляр життєвий ти,
бо починаєш дуже хвацько,
та згодом… хоч би догребти.
Свидетельство о публикации №118080205041
Надия Позняк 07.09.2018 02:02 Заявить о нарушении
З привітанням Геннадій
Юрий Ош 09.09.2018 21:11 Заявить о нарушении