Дае хуыз аеппынаедзух мае цуры
Дае хъаелаес зараегау хъуысы.
Дае ном дын стъалытае даер дзурынц.
Раевдаугае маей даеумае каесы.
Дае заердаескъаефаен цаестаенгасаей
Мае удмае цардуалдзаег аерцыд.
Заеххыл цы хорздзинад и 'гасаей
Даеуаен сае иууылдаер даеттын.
Свидетельство о публикации №118080100764