***
Я думаю про тебе,
Як пташка вільна хочу
Здійнятися у небо...
Так хочу доторкнутись
Мій милий твого серця...
Печалі всі забути,
Нехай журба зітреться.
Коханий мій, єдиний,
Найкращий в цілім світі.
В думках до тебе лину,
Щоб ніжністю зігріти.
Свидетельство о публикации №118073007418