So few the times have
Letting so easy
Walk with you often
But not always coming
Dreams out a quickly
Hardly and pretty
Follow subscribe
About our mistakes
Mitting construction
Werever seems busy
Miss you compactly
It only what take
Wind comprehensive
Salvation save changing
Probably glory
Motion observe
So few the times have
Without delegation
For dusty forgetting
Put down it show
Свидетельство о публикации №118073000057
Только нужных событий и добрых вспоминов,Максим!
Светлана Исса 16.05.2019 15:22 Заявить о нарушении
Брестов Максим 16.05.2019 15:49 Заявить о нарушении