Пит Хейн. Eternity and the clock
Дань конечности
Внять Вечность,- сей ментальный блок
из тех, неподневольных нам.
Часам в споре сдаться - тик-так, тик-ток,
покорно, побито, подлинно.
Часами на зуб каждый миг
взят с непреложным доводом.
Питаньем Вечность внимем мы,
для лялек, мелкомолотым.
****************************
Piet Hein.
Eternity and the clock.
A homage to finity
Eternity's one of those mental blocks-
the concept is inconceivable.
The clock concedes it in ticks and tocks,
belittled, belaboured, believable.
Each passing moment is seized and chewed
with argument incontestable.
Premasticated, like baby food,
eternity is digestible.
Свидетельство о публикации №118072905677