Год Украины в Украине на укр. языке

Хочеться оголосити 2018-й рік Роком України в Україні: жити в Україні, працювати в Україні, одягатися, лікуватися і відпочивати тільки в Україні до глибини своїх карманів.
Із Новорічного виступу по телебаченню Народного депутата України Анни Герман.

    Рік України в Україні

Рік 18-й для нашої країни
Хай буде мирний і на врожаї багатий,
Щоб Роком Укаїни в Україні
Могли цей рік сміливо ми назвати,

Щоб у країні були надані народу:
Братерство, справедливість і свобода,
А війни з бідами не знали сюди броду,
Корупція ж назавжди канула у воду.

Щоб українці всі і навіть депутати
Лиш в Україні побажали проживати
І працювати, і відпочивати,
Бо тут найкращі будуть для усіх зарплати.

Щоб діти наші в Україні лиш навчались,
Щоб депутати тут вдягались, лікувались
До глибини своїх наповнених карманів,
Згубивши статус брехунів і клептоманів.

У нас є все, чого б ми побажали:
Вугілля, газ, родючі землі, мінерали.
Нам треба тільки лиш з вогнем не гратись,
А мудро  цим багатством скористатись.

Донбас відновить всі свої руїни,
І Крим щасливий буде в своїй рідній хаті.
І Роком України в Україні
Ми будемо рік кожний називати.


Рецензии