Тiльки ти моя душа i життя!

Я люблю тебе, рідна, неймовірно!
  I чекати я тебе буду вірно!
    Люблю безбережної любов'ю я!
      Тiльки ти моя душа і життя!

Я люблю тебе ніжно. Очевидно.
  І любов мою, я думаю, видно.
    Люблю безбережної любов'ю я,
      Тiльки ти моя душа и життя!

Я люблю тебе любов'ю першокласної!
  Ти красива і дуже прекрасна!
    Люблю безбережної любов'ю я!
      Тiльки ти моя душа и життя!

Я люблю тебе любов'ю величезною!
  I скажу тобі прямо і чесно я -
    Люблю безбережної любов'ю я!
      Тiльки ти моя душа и життя!

I завершуючи свої зізнання,
  Я повторю немов заклинання -
    Люблю безбережної любов'ю я!
      Тiльки ти моя душа и життя!

         © Юрій Тарасов.


Рецензии