Яскрава особистiсть

                У клубі, що названий «Цвітом калини»,
Цікава по осені сталась подія.
Не знала до того  паняночка  мила,
Що згодом зіграє в прем’єрі  Килину!
Одна з багатьох стане дійсною мрія!
«А винні в знайомстві, так дивно, зайці!»
Вже  рік  незабаром  й  вдалося багато.
Та  дні все зливаються у місяці.
Гуртуємось далі, таки молодці!
Вчимося і критику  дружню  сприймати.

                Відроджує вірші, наповнює змістом,
Майстерно шліфуючи їх досхочу.
Та дехто зривається з місця, бо тісно!
Не хочуть давати «ліпити  їй  тісто».
Сприймають  образливо слово: «Навчу!»
«Товчу всім і вчу, бо я вчитель, так  мушу:
Давайте, швиденько, стаємо всі в ряд!
Якщо так потрібно, то витрясу душу!
Такого, як…Годі, без прізвищ, теж зрушу!
«Обжинки»  вже скоро! Готуймось, щоб в лад!

Провести ми мусимо все на «Ура!
Ну, клопоту з вами, оце дітвора!
Панове, поети! Гуртуймось, пора!!!»

    ***
Ось так і потрапила в пастку  красуня!
А темп навіжений;  і  часу відлуння
У  спогади кличе, неспинні  колеса!
Та тільки  вже іншу вишукує п’єсу!
…Буває ж таке: мовчки шила ляльки.
Грибів так багато навкруг, огірки.
Улюблених книжок  чудові рядки…
А зараз концерти веде залюбки!
…Спіймалась раптово  й  Вона  на гачок:
Спинити не можу я свій язичок!
Яскрава  таки  особистість – дивіться!
Тримати  нелегко  чарівну  ЖАР-ПТИЦЮ!
З талантом від Бога палку  молодицю!!!

26.07.2018



Рецензии