не искам
този хубав български
много ми липсва
тоя топъл и приветлив народ
българи научиха ме
да обичам хората
те ме научиха да пия хубаво вино
много ми е мъчно че така се пръснаха
из целия свят
българи много усердна и кадърна нация
не ми стигат думите
да пиша за тях
с цяла та ми обич
чудесни топли приказливи
обичливи
умни и внимателни
тъгувам
за тая слънчева
и хубава
страна
жените са там много красиви
и сръчни
мъжете са много приказливи
и големи табетлии
на всяко едно нешто
господ моя
дай на този народ
късмет
и похубав живот
Свидетельство о публикации №118072505847