На кожне щастя e свiй час
На щастя батька. Щастя сина.
На щастя чути: «Мій єдиний...».
І помолитися за нас.
Підняти келихи за всіх.
Поцілувати руку жінці.
Лишатись з небом наодинці.
І слухати дитячий сміх.
А іноді на щастя – мить.
Одна щаслива мить єдина,
коли зустрілася людина,
з якою мріяв вічність жить...
І стільки щастя вколо нас:
подарувати жінці квіти,
удвох за кавою сидіти...
На кожне щастя є свій час...
Свидетельство о публикации №118072408815
Елена Транковская 19.02.2021 15:59 Заявить о нарушении
А в целом счастье – здоровье и беззаботность❤
Миклош Форма 19.02.2021 16:10 Заявить о нарушении
Елена Транковская 19.02.2021 16:18 Заявить о нарушении