Imi pare uneori

               23.07.2018.
          N O V O S I B I R S K.
                (Mold.)
Imi pare uneori,ca tu esti prea departe
Si poate nicidecum nu ne vom mai vedea,

Dar stii,ca te iubesc si inima imi bate,
Cum clopotul strabun in Manastirea sa.

Azi a trecut o zi,iar mane v-a trece alta...
Azi cerul e senin cu soare lucitor,

Dar departarea-i grea,ma ameninta soarta....
De-ai sti cat te iubesc si cat imi este dor.

Ma rog lui Dumnezeu sa ma mai ocroteasca,
Sa-mi dea puteri sa scriu,c-a sa mai pot rabda,

Apoi sa ma intorc la vatra stramosasca,
Ea imi lipseste mult,mi-e tare dor de ea.


Рецензии