Чи ви вiрите у дива?

Чи ви вiрите у дива?
Часом я, як не дивно, вiрю,
Бо росте ж крiзь полин трава,
І ще краще, нiж та, зеленiє.

І нiколи в моїй душi
Не зав'януть рум'яні квiти
Снiжних крапель пiд час весни,
Що студили чоло без вiтру.


Рецензии