Чому живу?

Чому живу?
Тому що хочу жити!
Щоб залишити, після себе слід...
Життя – це дар та мить
Це все дано від Бога.
Відчути весь барвистий цвіт життя
Усю ту хвилю почуттів
Щоб аж піднятися у небо
Повіривши у себе, 
Та відшукати друга
Щоб подолати всі недуги.
Та в злагоді з сумлінням жити
Здійснити мрію –
Щось нащадкам залишити!

© Конюхова Марина

(Стихи на украинском языке)


Рецензии