Стежинка в лiто
Нас в літо провела,
Неначе серед снів
До радості й тепла.
Шипшина на горбку
Рожево мерехтить,
Ромашки на лужку
Порозбігались вмить.
І водами Дністра
Напоєні поля.
Буяє літо в снах –
Квітує вся земля.
Свидетельство о публикации №118072007215