Вальс метелика
Надихатись нектаром золоченим,
Відчути шовковичній квітки край,
Помилуватись листячком зеленим.
Він дню радів, крильцятами тремтів,
Свою красу він дарував природі,
Був він щасливим, бо того хотів,
А ще радів він сонячній погоді.
Коли з братів хтось поруч пролітав,
Запрошував до танцю, танцювати,
Миттєво рій метеликів злітав,
У вальсі, щоб красою милувати!
Свидетельство о публикации №118071705937