Хто я для тебе

Навіщо погляд дивний твій,
Навіщо йдеш, щоб повернутись.
В полоні нездійсненних мрій
Нам неможливо озирнутись.
Давно вже згаснув той вулкан,
А, може, просто помиляюсь.
Дороги вкрив густий туман,
Знайти ще щастя сподіваюсь.

Приспів:
Хто я для тебе – радість чи кара,
Як і для чого, серце ти вкрала,
І не віддала.
Складно і легко здався без бою,
Крізь всі "не можу", йшов за тобою,
За самотою.

Я знов в полоні самоти,
Душа моя, як птах безкрилий.
І вже не разом я і ти,
А серце все ж до тебе лине.


Рецензии