П! ять крокiв

Самота, безвихідь,
Гра в любов – не вихід,
Та знов по краю ми ідем.
Почуття як вирій,
Відчуття безкрилі,
Немов несклеїний тандем,
Де так багато схем.

Приспів:
П"ять кроків вперед,
П"ять кроків назад,
Знову по колу іти
Шляхом помилок й невдач.
П"ять кроків в запрет,
П"ять кроків не в лад,
Просто згорають мости,
Не збудувать їх, пробач,
Прошу, пробач.

Тиша і мовчання,
Вмить розчарування,
Любов шепоче "відпусти".
Попіл від багаття,
Суть не для поняття,
Немов всі зхожені сліди,
І вже не зберегти.


Рецензии