Чорне чи бiле

Ми різні, наче полюси,
Нема між нами співпадіння,
Тоді чому ж таке тяжіння.
У неба інші голоси,
Любов – невидиме створіння,
І зверху вниз легке падіння.

Приспів:
Чорне чи біле,
Половина – не ціле.
Птахом безкрилим
Летим між землею і небом.
Дещо змарніле,
Часом незрозуміле,
Та що є сили
Ми знов відчуваєм потребу.

Ми – різнобарвні кольори,
У кожного своя картина,
Але палітра в них єдина.
Міняє час активність гри,
Минуле вмить змиває злива,
Та серце знов чекає дива.

Додаєм, віднімаємо –
Це таємний наш знак.
Маємо – те, що маємо,
Відчуваєм на смак.


Рецензии