Зiгрiй

Так холодно, так зимно,
Снігом вкрилася душа.
Немов птаха нестримна,
Крила свої десь лиша.
І знов під небом синім
Над безоднею одна.
Шукає, де є винні,
Біль розлуки п"є до дна.

Приспів:
Зігрій, я тебе благаю,
Зігрій, минуле поверни.
Удвох ми торкались раю,
Любов долонями пили.

Все якось символічно,
Нескінченність небуття.
Логічне – не логічно,
Серце хоче вороття.
Так холодно, так зимно,
Порожнеча, самота.
По колу час, так дивно,
Все минає без сліда.


Рецензии