Крига в душi

Крига в душі, в серці образа,
Гострі ножі, розбита ваза
Кохання, що колись було одним цілим.
Знов навпростець шляхом обману,
Все на нівець, просто в оману,
Так легко ми з тобою перегоріли.

Приспів:
Чому між нами крига,
Вогню цей лід не розтопить.
Життя – складна інтрига,
І як його перехитрить.
Весна, і знов відлига,
Душа чекає теплоти.
Про нас чудова книга,
На жаль, закінчились листи.

День або ніч – вже не важливо,
Ми віч-на-віч, не буде дива,
Кохання нам ніколи не повернути.
Знов не про те наші молитви,
Складно просте, колом гонитва,
Та цей світ ми не в силах перевернути.


Рецензии