Учителям даргинского языка

Салам, даргала рурсби,
Салам, даргала уршби,
Г1ях1дешла гье делг1ахъес,
Дагьри калаб дагьарли,
Дигила нур дурт1ахъес
Урк1би калаб разили.
Шадлихъуна, байрумта
Шаладираб хьулани,
Гьарил барх1и ц1акьдик1аб
Гьалмагъдешла х1ялани.


Рецензии