Чомусь сьогодн небо ли сльози
Моя Країна плаче, бо жива.
Не дивлячись на кляті ті погрози,
Тримається висОко голова.
Ми знов за Незалежність віддаємо
Життя свої в запеклій боротьбі.
В "болоті" хтось заплутався своєму,
А хлопці помирають молоді.
Ти вільна, Ненько, рідна Батьківщино!
Нехай незадарма проллється кров.
Сьогодні свято, Слава Україні!
Панує хай довкола лиш любов.
24.08.14
Свидетельство о публикации №118071608178