В! Н
Не покеруэш ней !
! дуже р!дко хто з людей
Виборюэ двоб!й !
Я маю вдачу не просту -
Мр!йлива , непок!рна
А душ спор!днен!сть знайду -
Ставаю дуже в!рна .
Здавався схожим на мене
Колишн!й одногрупник .
Сором*язлив,ц!л!спрямован
Хороший друг-супутник .
Раптом в!дкрилася душа
Як кв!тка на осонн!.
Виказувала все йому
Неначе р!дн!й донц! .
Нав!що це було,чому ?
Бо прагнула до щастя !
Як виявилось - все дарма,
Заполонила все в!йна .
Та для кохання - кожен зна-
Кордон!в не буваэ
Хоч запальна моя душа
Той криги не зламала .
Я ладна була все зм!нить -
! линути до нього - НЕ КЛИКАВ
М!й самотн!й св!т
Без в!дпов!д! згинув
В!н не шукаэ р!дних душ
Коли б була красуня !
З життя урок!в не бере,
А згодом сам сумуэ .
Свидетельство о публикации №118071607412