Этюд

Етюд               
Калині хтось весну нашепотів…
Чи, може, верболіз у сивих котиках…
Чи, може, місяць у гарячих дотиках,
Що в небі плава легко і без слів.

Прозора  тиша – диха невагомістю,
І чиясь мрія висне над  загравами…
І пахне ніч нескошеними травами
Тремтить отак на рівні півсвідомості.

Калині теж весна, мабуть, намолена,
Бо дивиться на світ очима сонними, -
Чи, може, заворожено-бездонними
На  білий  рай, заквітчано- оголений.

Калині хтось весну нашепотів…
Щаслива вона писаними веснами,
І  мріями  задимлено-воскреслими
В чеканні щирих, ніжних почуттів….


Рецензии