Игорь Фарына. Старость

СТАРОСТЬ
Он берегом своим неспешно шел
И волны слышал впереди и за собою.
Но он не мог в минувшее уплыть
И знал, что не войдет в иную воду.
Ему навстречу двигалась зима,
Злым холодом вытаптывая осень.
Но все ж таки боялась подступиться
К воспоминаниям, что лето берегли.


СТАРІСТЬ
Він берегом своїм повільно йшов,
Чув хвилі попереду й за собою.
Але не міг поплисти у минуле
І знав, що в нову річку не ввійде.
Йому навстріч спішила вже зима,
Злим холодом витоптуючи осінь.
Але таки боялась підступитись
До спогадів, що літо берегли.


Рецензии