Махаон тут до дида якойсь?

Да ты хто мні, іш, ёж!

Я ны знаю, чого гонды во зарэ б зделамш!
Да достав бы во ж яксь самыj новш мікрософт!
Ібо хулі ж ля мні взеты лукшу програмку
Да j влупыты собі... хі-хі, да па лбі.

А я тут ны можу а ны вытяты j маму сь,
Колы надто занадто увпычэця в хлыву.
І а во зары во ек ужарыв козяфку сь!..
Ну, наткнутыся ж трэ на тюрму.

Ны хрена ны поjму, шо за ласка така вжэ
Гонды во да в лёху, понімаjш, ва в сырку!
А ну гыть, павукы! Вы тут шо, мні товарыш?
Не, ныек і нікак мошок сам ны згублю ж.

Вот учора я тут всэ облэгчував самок сь.
Да, оно напрагаjсь да за всіх всэ тягаj-к.
А в своёму домку розбырэцьця хаj банда:
Ну, хоть двэры заламнэ ф пыдлогу яку зь.

Мікрософт-8насьць? Да мні шо! Зарэ j вламым!
Я такыj, шо маjстрыщ вжэ j ны сыщыш ны в кыч.
От потумкаj но в скунс: как, куда ш, хы, загнамш дружк...
Так і всэ робыть муть: полюблю, ек умруть!


Рецензии