Штани
80-й вже топчуся рік…
не думати на вулиці і вдома
про це давно давав собі зарік.
Але, дивлюсь, літами ще хороші,
чоловіки на річці, мов в’юни,
не можуть стрибонути у холоші,
у кляті щоб встромитися штани…
«Хіба добродій істину не знає, –
до мене, чую, річечка дзюрить, –
хто сам штани навстоячки вдягає,
той не такий насправді вже й старий?»
Свидетельство о публикации №118071308969
Надия Позняк 31.07.2018 12:02 Заявить о нарушении
Юрий Ош 02.08.2018 14:38 Заявить о нарушении