РО ОК ОТ!!!

ВЪ  НА ШЕ МЪ!!!...  МИ Ии РЕ!!!...

   -  ПЪРО ЯВ ЛЕ НА!!!...  СИ Ии ЛА!!!...                (ОР)

   -  ИЗ  ИН ОЙ!!!... МЕ ЕР НО ООСЬ ТИ!!!... -                (ОР - РО)

РО ОК ОТ!!!...

   -  ПЪРИ ХО ОО ДИ ИТ!!!...  КЪ  НА АМ!!!... -

КО ОН ОМ!!!...                (КО ОН)

   -  ЦЕ ЕН ТЪРА!!!...  ТЪВЕ ЕР ДИ!!!...             (ЦЕ ЕН ТЪРА)

   -  ИЗ  ВЕ ЕЧ НО ООСЬ ТИ!!!... -               (АТ ОМ)

ОО КЕ ЕЙ!!!...

   -  КЪЛЮ ЧИ Ии!!!... ВЪ СЮ Юю ДУ!!!...  -

КО ОР НИ!!!... КЪ  ТЪВЕ ЕР ДИ!!!...               (РО ОО Т ОО ОР)

   -  ФЪРА АК ТА АЛ ОМ!!!...

   -  ПО ВЪСЮ Юю ДУ!!!... -

БЕ ЕЗ КО ОН ЕЧ НО ООСЬ ТЬ!!!...

   -  СЪВЁ ЁР НУ ТА!!!... ВЪ    ТО ОР!!!... -

ТЪВЕ ЕР ДИ!!!... СЪВЕ ЕТ!!!(РА)...                (ТЪРА)

   -  ПО ОО!!!... СЪПИ РА ЛИ!!!...  ПЪРО ОС ТО ОР!!!... -

ВЪНЕ!!!...  ТО ОО РА!!!...

   -  ВЪРЕ МЕ НИ!!!... НЕ ЕТ!!!... -

Та аМ!!!...  ТьМа аА!!!...

   -  УК РЫ ВА ЕТ!!!...  РА АС СЪВЕ ЕТ!!!... -

      ЕТ


Рецензии