ти, розкриваючи душу

намертво  переплетені  букви  в  словах 
ліпиш  завзятостями  в  смисли 
з  любов'ю  до  кожного  елемента  душі  звука,
лиєш  чуття  в  думку,   
малюючи  сяючі  елементи  глибокі/мілкіші 
з  пристрастю  скаженого  пса      
без  вагань  рвеш  кишки 
задля  сонячного  оргазму      себе  в  текстах, 
завзято  витягаючи    сокровенне      фантазій  нагора   
з  глибин  мозку  і  серця,
гнеш  палку  вздовж    для  того, 
щоб  її  таки  не  зламати, 
а  залишити    огризки  шматтям    розтріпаними    висіти 
поверх  всіх  вигадок, 
з  яких  сплетений  , 
проникаючи  в  букви  твоїх  блокнотів, 
зошитів, 
ручо;к, 
звуків  голосу, 
крику, 
ридань, 
страждань, 
сліз  і  крові   
у  безмежно-великій  любові 
мати  щастя  вести 
бесіду  зі своїм читачем
неустанно-безперервно   
і    уві  сні
також


Рецензии