Право на право
екс - директору Згурівської
середньої школи присвячую.
Без обов’язків права
Ведуть до сваволі,
Правда лише там жива
Де рівні обоє.
Десь панує сила права,
А тут - право сили,
Де розбійницькі держави
Риють всім могили.
І раб святить ніж на брата,
Рабство прославляє,
У сусіда палить хату,
В рабство обертає.
Тут життя кладуть за гріш,
Навіть в гріш не ставлять,
Де живеш лиш коли спиш,
А помреш - так явиш.
Право стане наяву
Де совість панує,
Тоді скажеш, що живу
Й Господа почуєш.
3.07. 2018р., Київ
Свидетельство о публикации №118071204455