нтернтернетний поц лунок
В інтернеті перший поцілунок,
Здалека прислала ти мені,
Я прийняв, цей найсолодший трунок,
Та душа палає у вогні.
Може до реального кохання,
Пролетить немало, ще часу,
Але я тобі своє вітання,
Навіть в формі пісні принесу.
Ми з тобою граємо словами,
Про самотність на святій землі,
І тепер У нас над головами,
Вже летять на південь журавлі.
Отже завітала в роки осінь
І немає в літо вороття,
Та чомусь самотні ми і досі,
Чи любов, запросимо в життя?
В інтернеті перший поцілунок,
Гріє ніби сонечко ясне,
Серцем, я приймаю подарунок,
Хай кохання явиться земне.
Кілометри і міста між нами,
Зверху чисте небо голубе.
Привітаю я любов піснями,
Розцілую, ластівко, тебе.
Свидетельство о публикации №118071203492
А это вам для интереса, в тему - любовь по интернету, шуточное
http://www.stihi.ru/2018/03/09/8511
Наталья Тимашевская 21.07.2018 20:19 Заявить о нарушении
Виктор Худаков 4 21.07.2018 21:19 Заявить о нарушении